Weer twee jeugdkampioenen bij PKC

08 juni 2009
Weer twee jeugdkampioenen bij PKC

PAPENDRECHT - De afgelopen tijd zijn er weer een tweetal kampioenschappen behaald bij de jeugd van PKC:

D4:
Deze ploeg van Linda Morelissen en Francisca Theunisse zijn al op 16 mei jl. kampioen geworden, maar toen was het team niet compleet. Afgelopen weekend hebben ze hun laatste competitiewedstrijd gehad en deze ruim gewonnen met 9-2. Nu waren ze wel compleet en is bijgaande foto gemaakt

F2:
Het ploegje van Anouk Zwager en Suzanne Sijstermans mag zich ook verdiend kampioen noemen.

Op de foto: D4 Francisca Theunisse

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.