Drechtstreek sponsortoernooi 2009

08 juni 2009
Drechtstreek sponsortoernooi 2009

PAPENDRECHT - Afgelopen vrijdag vond finale plaats van het toernooi dat Drechtstreek organiseert voor haar sponsors. De finalewedstrijd werd gespeeld tussen de teams van Tapperij Tijdloos en Van der Leun Installatiebouw. Het Tijdloos team won in een spannende wedstrijd met 2-0 en kon na afloop de Rovanda wisselbeker in ontvangst nemen.

Namens de sponsorcommissie kan Daan Snaathorst terugkijken op een geslaagd toernooi: “Dit 7-tegen-7 toernooi viel duidelijk in de smaak bij alle deelnemers. Het werd gespeeld op drie vrijdagavonden en er namen maar liefst twintig teams aan deel. Gezien het succes van dit toernooi zal het volgend jaar zeker opnieuw worden georganiseerd”.

Op de foto: Het winnende team van Tijdloos

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.