Kampioenen bij DES '72

08 juni 2009
Kampioenen bij DES '72

PAPENDRECHT - De meisjes C van handbal vereniging DES72 uit Papendrecht behaalde afgelopen zaterdag de kampioenstitel binnen.
Ze moesten hiervoor afreizen naar Roda waar na een zenuwachtig begin toch gewonnen werd. Om het feest te vieren werd er richting Papendrecht gereden en daar stond de taart in de DES-Kantine klaar.

Toen de buik vol was gingen de kampioenen volgens de DES72 traditie te water in de sloot naast het DES veld. Dit leverde de nodige verbaasde blikken op van passerende wielrenners die aan de ronde van Papendrecht deelnamen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.