Nieuw cursusprogramma VU Papendrecht

04 juni 2009

PAPENDRECHT - Rond 20 juni wordt het nieuwe programmaboekje van Volksuniversiteit Papendrecht huis-aan-huis bezorgd bij alle Papendrechters (Let op: het kan tussen de reclamefolders zitten!) en opgestuurd naar oud-cursisten buiten Papendrecht.

Vanaf die datum kunnen belangstellenden uit de omgeving van Papendrecht ook het boekje afhalen. Dit kan in Dordt bij de bibliotheek en het stadskantoor of het SSKW. Daarbuiten bij de gemeentehuizen in Alblasserdam, Zwijndrecht, Ridderkerk, Nieuw-Lekkerland, Graafstroom, Sliedrecht en Hardinxveld. Tevens kan men rond die tijd op de website www.vupapendrecht.nl bekijken wat er in het lesseizoen 2009-2010 allemaal te doen is bij de VU.

Het nieuwe cursuspakket omvat een uitgebreid aanbod van taalcursussen, creatieve cursussen, cursussen op het gebied van gezondheid, persoonlijke ontwikkeling of van meer algemene kennis. Verder zijn er heel veel kookcursussen en –workshops, computercursussen en kunst- en cultuurcursussen of lezingen. Een aantal van deze cursussen wordt in Dordrecht gegeven.

Wie na de eerste oriëntatie verder wil kijken of direct in wil schrijven, is van harte welkom op de KIJK- EN INSCHRIJFDAGEN van woensdag 1 t/m zaterdag 4 juli (alle dagen van 10.00 tot 14.00 uur). Op die dagen presenteert Volksuniversiteit Papendrecht de creatieve cursussen in gebouw ‘De Springplank’, Vondellaan 158 te Papendrecht. Er is werk te zien van cursisten en docenten. Op zaterdag zal er tevens een aantal (taal)docenten aanwezig zijn om informatie te verstrekken over hun cursus.

Wie zich tijdens de kijk- en inschrijfdagen aanmeldt en meteen contant betaalt, ontvangt een korting van maar liefst 10% op het cursusgeld (niet op de materiaalkosten).

Natuurlijk blijft het ook na 4 juli het hele seizoen mogelijk zich telefonisch, schriftelijk of via de website aan te melden. De kortingsregeling is dan echter niet meer van toepassing.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.