Muziekles in Concert

02 juni 2009
Muziekles in Concert

PAPENDRECHT - Muziekles is leuk ! En dat hebben we op 30 mei zeker laten zien : met een aantal korte optredens van het Klein Orkest van Excelsior, de blokfluitleerlingen van Klarinne Labooy, de dwarsfluitjuf Hanneke Oudshoorn vertelde wat over haar instrument en samen met haar en 2 gitaarleerlingen werden 2 liedjes ten gehore gebracht. Verder werd er heel veel verteld over alle instrumenten die er deze avond te zien waren. Met een gezellig publiek was dit een geslaagd uur! Voor meer informatie : www.muziekschoolpapendrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.