PKC eenvoudig langs SCO en naar kruisfinales

02 juni 2009
PKC eenvoudig langs SCO en naar kruisfinales

PAPENDRECHT - Het was druk zaterdag op de Oostpolder, waar het toegestroomde publiek onder prachtige weersomstandigheden kon genieten van het Pinkstertoernooi op de bijvelden en de laatste poulewedstrijd voor PKC op het hoofdveld.

Nog steeds zonder Leon Simons in de gelederen, lieten de Papendrechters in de eerste helft geen spaan heen van SCO. Binnen vijf minuten was het al 4-1, waarna de groen-witten doorwalsten via 7-1 naar 11-3 halverwege de eerste helft. Ook daarna was de honger nog niet gestild en bleven de scores snel vallen. Bij het rustsignaal stond er 20-6 op het scorebord.
In de tweede helft hield PKC het vervolgens wel voor gezien en mochten de Friezen “met 6-8 winnen”.
De eindstand: 26-14.

Door deze overwinning staan de kruisfinales tegen Koog Zaandijk vast.
A.s. zaterdag zal om 15.30 uur de eerste wedstrijd op de Oostpolder gespeeld worden.

Foto: Peter Besemer

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.