Geld voor schoon water

29 mei 2009
Geld voor schoon water

PAPENDRECHT - Op de Constantijnschool in de Molenwijk te Papendrecht werd donderdag een cheque van 450 euro overhandigd aan de organisatie DWL Water Limited.

Jolanda Baks (helemaal rechts op de foto) van DWL Water Limited nam de cheque aan van Zita Brouws en Laura Romijn. Deze leerlingen van de Constantijnschool in Papendrecht verkochten tijdens een paaseitjesactie het meest; respectievelijk 120 en 110 zakjes. In totaal bracht de actie 450 euro op. Het geld wordt gebruikt om mensen in Afrika schoon drinkwater te geven voor een eerlijke prijs. Een aantal
scholen krijgt gratis water, dankzij sponsoring vanuit Nederland. De ouderraad organiseerde de actie. De cheque is kosteloos ontworpen door Illustratiebureau Ton Swart. Op 18 juni komt een voorlichter van DWL de kinderen vertellen over het waterproject.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.