Mario Been reikt zilveren schoen uit aan Giovanni Ada

27 mei 2009
Mario Been reikt zilveren schoen uit aan Giovanni Ada

PAPENDRECHT - Op dinsdag 26 mei 2009 was Mario Been, de nieuwe trainer van Feyenoord, te gast bij de Businessclub van voetbalvereniging Papendrecht. Hij werd in de volle kantine aan de tand gevoeld door Dirk-Jan Stouten over zijn overstap naar Feyenoord en zijn voetbalcarrière.
 
Na de pauze reikte Mario Been de zilveren schoen uit aan de beste speler van het afgelopen seizoen bij de zondagselectie. Deze ging naar niemand minder dan Giovanni Ada. Tweede werd Bas Verhoeven en derde werd de vertrekkende Julian van Housselt. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.