Jeugdkampioenen bij PTC

27 mei 2009
Jeugdkampioenen bij PTC

PAPENDRECHT - Afgelopen zondag werden 2 jeugdteams van de Papendrechtse Tennis Club (PTC) kampioen. Het mixed-team t/m  17 jaar gesponsord door Pro Tennis Academie  en READ Vastgoed werd ongeslagen kampioen in de 1e klasse.

Ook het jongste zondagteam de jongens t/m 13 jaar sleepten met slechts 1 verloren wedstrijd het kampioenschap in de 1e klasse binnen.
In totaal had PTC 6 jeugdteams die aan de competitie deelnamen. De jeugdafdeling van PTC bestaat inmiddels uit ruim 60 leden. Nieuwe jeugdleden zijn nog van harte welkom. Informatie over PTC kunt u vinden op www.ptc-papendrecht.nl

Op de foto: v.l.n.r. Jan van Maanen (READ Vastgoed), Daan de Bont, Josephine Bergmans, Ince Dekker, Remco Verhoeven, Robert Smouter, Bart Baaren (Pro Tennis Academie)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.