Stichting Vrienden van Stolpehove steunt feestelijke seniorenmiddag

26 mei 2009
Stichting Vrienden van Stolpehove steunt feestelijke seniorenmiddag

PAPENDRECHT - Op 25 mei overhandigde de heer Hartkoren, voorzitter van de Vrienden van Stolpehove namens het bestuur van de stichting een cheque in zorgcentrum de Waalburcht. De cheque wordt geschonken ten behoeve van de realisering van een feestelijke ouderenmiddag.

De ouderenmiddag vindt plaats op dinsdag 9 juni en vormt de start voor een uniek vijfdaags Papendrechts muziekfestijn. Het officiële startsein van het unieke Papendrechtse vijfdaagse muziekfestijn wordt op dinsdag 9 juni gegeven door burgemeester C.J.M. de Bruin.

De stichting Vrienden van Stolpehove
De stichting werd eind vorig jaar opgericht en heeft als doel in zijn algemeenheid ‘het welzijn van de bewoners te bevorderen’. Het bevorderen van welzijn kan bijvoorbeeld bestaan uit het organiseren van familiebezoek, uitstapjes maken met de rolstoelbus, of uit het bijwonen van een muzikale uitvoering.

"Het belooft een gezellige middag te worden", aldus Maurits Poirot, regiomanager Papendrecht bij Rivas Zorggroep waar de zorgcentra De Markt, De Waalburcht en verpleeghuis De Wieken onderdeel van zijn. “Op deze ouderenmiddag willen we met onze bewoners en andere senioren het tienjarig bestaan van Rivas Zorggroep vieren."

Om de middag te kunnen houden wordt een belangrijke bijdrage geleverd door de Vrienden van Stolpehove. “We zijn erg blij dat er een stichting Vrienden van Stolpehove is opgericht die onder andere kan bijdragen aan de totstandkoming van de feestelijke ouderenmiddag" vindt Poirot. De heer Hartkoren overhandigt de cheque aan de heer Poirot.

“Natuurlijk kunnen De Vrienden van Stolpehove het bevorderen van het welzijn van de bewoners niet alleen, daar hebben ze vooral financiële steun voor nodig”, legt de heer Hartkoren uit. “Daarom doen we een oproep om donateur te worden.” Onder het motto ‘Gééf om dat kleine beetje extra’ liggen de aanmeldingsformulieren onder andere op 9 juni klaar voor de bezoekers.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.