Uitstapje van Papendrechtse ouderen naar de Orchideeën Hoeve

25 mei 2009
Uitstapje van Papendrechtse ouderen naar de Orchideeën Hoeve

PAPENDRECHT - Het Papendrechtse Rode Kruis organiseerde een uitstapje naar de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest voor deelnemers aan de wekelijkse creatieve middagen. Ongeveer 40 ouderen vertrokken maandag 18 mei met een bus vanaf De Waalburcht. Bij hen een team van 10 vrijwilligsters, samen met  twee eerste hulpverleners. Na aankomst op de plaats van bestemming werd natuurlijk eerst van koffie met gebak genoten. Daarna kreeg het gezelschap een rondleiding door de kwekerij. Vervolgens konden de ouderen in eigen tempo de orchideeën en de vlindertuin bezichtigen. Al gauw was het tijd voor de lunch.
De toeristische terugreis ging via Apeldoorn (de naald!) en Arnhem. Bij De Harskamp werd even gepauzeerd voor een drankje. Moe, maar voldaan kwam het gezelschap ’s avonds weer in Papendrecht terug. Veel deelnemers bedankten de vrijwilligsters voor de fijne dag en complimenteerden de chauffeur, Annemieke Beindorff, van touringcarbedrijf Snelle Vliet.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.