Colin Baldé prolongeert clubtitel TTV Papendrecht

22 mei 2009
Colin Baldé prolongeert clubtitel TTV Papendrecht

PAPENDRECHT - Dinsdagavond nam de crème de la crème van de TTV Papendrecht plaats achter de tafeltennistafels voor de belangrijkste titel in de serie clubkampioenschappen. De heren dienden via een 8-kamp te strijden om de meeste overwinningen.

Adino Bosch begon met een wedstrijd tegen de regerend clubkampioen Colin Baldé die overtuigend demonstreerde dat hij zijn titel van 2008 wilde prolongeren. De volgende partij tegen Ruud Schoon paste meer in het straatje van Adino, nu zegevierde hij met 3-1 waaronder wel een opvallende love-game verlies. Al zijn volgende partijen diende Adino uit handen te geven waardoor voor hem de 8e plaats resteerde.
Ruud, Dirk van Vugt en Guido Houwing wonnen tijdens het toernooi ieder twee partijen, maar verloren/wonnen onderling weer van elkaar. Een telling van de onderling gewonnen games leverde voor Dirk een 7e, voor Guido een 6e en voor Ruud een 5e plaats op.

Bas van Oers won zijn openingspartij tegen Ruud Schoon met 11-9, 4-11, 9-11 en 9-11, maar verloor daarna viermaal op rij waaronder twee vijfpitters. Vervolgens won Bas in 3-en van Adino en wist hij een vijfde game tegen Dirk winnend af te sluiten. Met zijn drie winstpartijen werd Bas 4e.
Erik van Holten begon het toernooi tegen de op papier sterkste spelers, verloor eerst in 3 games van Jeffrey de Bosscher en in 4 games van Colin Baldé. Ondanks deze tegenvallende start lukte het Erik daarna om met zijn lastige speltechniek alle andere toernooideelnemers in de luren te leggen, waardoor hij met 5 overwinningen beslag legde op de 3e plaats.

Zoals van te voren verwacht walsten zowel Colin als Jeffrey vlot door hun partijen. Alleen tegen Erik diende Colin één game uit handen te geven en Jeffrey maakte een zelfde slippertje in zijn partij tegen Dirk. Beide ongeslagen topppers dienden in hun onderlinge slotpartij een beslissing te forceren, waarbij Jeffrey zich het speltype van Colin Baldé liet opdringen. Voor hij het eigenlijk besefte diende Jeffrey (2e) na 3 games van 11-6, 11-8 en 11-2 Colin al te feliciteren met de titel van Clubkampioen 2009. Colin Baldé prolongeert hiermee zijn titel en kreeg opnieuw de W.A. Teeuwisse wisselbeker uitgereikt.

Meer nieuws op www.ttvpapendrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.