Zonnige straatspeeldag in de Heidezoom

20 mei 2009
Zonnige straatspeeldag in de Heidezoom

PAPENDRECHT - Op woensdag 20 mei 2009 van 13.00 uur tot 16.00 uur werd er een kinderstraatspeelmiddag gehouden in de Heidezoom in de wijk Wilgendonk. Zoals gebruikelijk is bij een straatspeelmiddag, werd deze helemaal afgezet met hekken, waardoor het feest autovrij was. De kinderen konden zich vermaken met een hele grote springkussen, muziektafel, allerlei verschillende spellen, schminken, haren verven, voetbal, korfbal en nog veel meer. Diverse winkeliers hadden eten en drinken gesponsord.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.