Clubtitels bij de TTV Papendrecht

18 mei 2009

PAPENDRECHT - Na de voorjaarscompetitie volgen bij de tafeltennisvereniging TTV Papendrecht de strijd om de clubkampioenschappen. Op elk niveau wordt fel gestreden om  de diverse titels.

Dinsdagavond namen de spelers met licentie F plaats achter de tafels. Na een zware 9-kamp bleek niet één speler een ongeslagen status te hebben, maar de enige nederlaag op Rin Visser was voor het nieuwe verenigingslid Piet de Dikken voldoende om de titel bij de licenties F op zijn naam te brengen. Matthijs van Hoek bereikte met 6 zeges een dik verdiende 2e plaats. Verrassing van het toernooi was Rin Visser die net als zijn teammaat Jan Riske 5 overwinningen boekte. Doordat Rin van Jan won was de beker voor de 3e plaats voor hem.

Vrijdagavond werden in De Kooy de tafeltennistafels opgesteld voor de subtop van de TTV Papendrecht. André Voskuijl vernederde zijn teammaat Hanno van Sintmaartensdijk door van hem in 5 games te winnen. Net als Hanno boekte André drie overwinningen, maar op onderlinge resultaat liet hij Hanno met lege handen en nam hij zelf de beker voor de 3e plaats in ontvangst. De strijd om de titel ging tussen de nog ongeslagen Niek van Westen en regerend kampioen Patrick van Vooren. Na 9-11, 11-8, 10-12 en 11-6 greep Niek in de 5e game zijn kans en onttroonde hij Patrick. Een jaar lang kan Niek prat gaan om zijn kampioenschap bij de licenties E.

a.s. Dinsdag wordt gespeeld om de belangrijkste titel, waarbij het de vraag is of Colin Baldé zijn clubkampioenstitel kan prolongeren.

Meer nieuws op www.ttvpapendrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.