Eerste veldkampioenen bij PKC

18 mei 2009
Eerste veldkampioenen bij PKC

PAPENDRECHT - De afgelopen tijd is er door veel ploegen van PKC hard geknokt tijdens diverse wedstrijden en de eerste kampioenen van het veldseizoen zijn dan ook al bekend.

Allereerst is F6 ongeslagen kampioen geworden, de laatste wedstrijd wisten ze zelfs met 14-0 te winnen en iedereen heeft in deze wedstrijd gescoord! Trainsters Rosalyn Bakker en Elles Hartog zijn apetrots op hun ploegje.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.