Nepwapen

14 mei 2009

PAPENDRECHT - In de nacht van woensdag 13 op donderdag 14 mei is aan de Burgemeester Keijzerweg een 22-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Agenten hielden de man in zijn auto staande voor een verkeerscontrole. De man wilde de  agenten echter niet in zijn auto laten kijken. Op dat moment zag een van de agenten een voorwerp onder de bijrijderstoel liggen dat op een vuurwapen leek. Daarop werd de man aangehouden. In de auto troffen de agenten o.a. een nepvuurwapen en een mes aan. De man is ingesloten.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.