700 kinderen actief bij Lenteloop!

11 mei 2009
700 kinderen actief bij Lenteloop!

PAPENDRECHT - Ruim 700 kinderen hebben afgelopen zaterdag meegedaan met de Lenteloop bij AV PASSAAT.  De organisatie kan terugkijken op een zeer geslaagd evenement,  zeker gezien het feit dat ondanks de schoolvakantie, er toch zoveel lopertjes aan de start zijn verschenen.

Kinderen van vele scholen uit de Alblasserwaard waren naar AV PASSAAT gekomen om hun afstand variërend van 400 meter voor de jongste deelnemers tot 2500 meter voor de middelbare scholieren te volbrengen, waarna ze bij het passeren van het finishdoek met een medaille, een appel en een pakje drinken huiswaarts gingen.

De Prins Contantijnschool kreeg eindelijk de beloning voor het ieder jaar enthousiaster maken van de kinderen en ontving de Wisselbokaal voor de school met relatief de meeste deelnemers. Leerkracht Wietske Kortooms mocht de Wisselbokaal in ontvangst nemen, omdat maar liefst 32% van de kinderen van haar school zich hadden ingeschreven. De 2e plaats was er voor de Prins Florisschool, 3e werd De Viermaster.

Tevens werd er nog een jaar gratis lidmaatschap uitgereikt aan Danique Flier van De Knotwilg locatie Moerbeihof.  Zij was de 500e ingeschrevene!

Alle uitslagen + foto’s zijn te zien op de site:  www.avpassaat.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.