Maarten Lagendijk verrassend jeugdclubkampioen TTV Papendrecht

11 mei 2009

PAPENDRECHT - Zaterdagmiddag stond de seizoensafsluiting voor de jeugd van de TTV Papendrecht in het teken van de clubkampioenschap 2009.

Voorafgaand aan het toernooi werden de kampioenen van de voorjaarscompetitie gehuldigd. De jeugdselectie werd kampioen in de 1e klasse en speelt in het najaar op het niveau van de promotieklasse. Matthijs van Hoek, Maarten Lagendijk en Matthijs Rietveld betrokken het al langdurig geblesseerde teamlid Iris Kornet terecht bij de huldiging. Als assistent jeugdtrainster kon Iris het afgelopen seizoen haar team immers goed stimuleren in de strijd om de titel.
Ook de spelers van Papendrecht 3 ontvingen hun verdiende kampioensmedailles. Max Kornet, Lieron Viveen en Jeremy van der Graaff werden tijdens de laatste competitiewedstrijd thuis in De Kooy met een dikke 9-1 zege kampioen in de 3e klasse.

Na de huldigingen werd de tafeltennisbatjes opgepakt en werd het clubkampioenschap gespeeld, dit jaar in de vorm van een handicaptoernooi. De finalewedstrijden van de winnaarspoule kenden verrassende uitslagen. Drievoudig clubkampioen Matthijs van Rietveld werd dit jaar 4e en viel buiten de prijzen. Een tweede verrassing was de overwinning van 2e klasser Kevin Nugteren op selectiespeler Matthijs van Hoek, waardoor Kevin de 2e prijs veroverde. Selectiespeler Maarten Lagendijk scoorde tijdens de voorjaarscompetitie weliswaar iets minder overwinningen dan zijn teammaten, maar zaterdagmiddag toverde Maarten alles uit de kast en werd hij overtuigend winnaar en jeugdclubkampioen 2009.

De seizoensafsluiting voor de jeugd eindigde traditioneel in een feestelijke gemeenschappelijke maaltijd van patat, fricandellen, kroketten, kaasburgers en wat er nog meer aan feestelijke ingrediënten besteld was door de jeugdspelers.Op de foto: de spelers van Papendrecht 3

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.