Muziekvereniging Excelsior organiseert muzieksponsormarathon

08 mei 2009

PAPENDRECHT - Muziekvereniging Excelsior gaat een Muziekmarathon organiseren. De muzikanten van Excelsior gaan van vrijdagovond 9 oktober 19.00 uur tot zaterdag 10 oktober 19.00 uur onafgebroken muziek maken. De bedoeling is dat deze marathon gesponsored gaat worden door particulieren en bedrijven. De opbrengst  komt voor 1/3 ten goede aan de Stichting on Wheels en voor 1/3 aan het Duchenne Parentproject, die zich beiden inzetten voor de ziekte van Duchenne. Zoals bekend is het verenigingsgebouw van Excelsior aan de Anjerstraat vorig jaar op 28 april door brand verwoest.

Het resterende 1/3 deel van de opbrengst van de marathon zal door Excelsior worden besteed aan haar nieuwe huisvesting, waarvoor zij met de gemeente Papendrecht aan een oplossing werkt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.