Parkeerautomaten De Meent gerepareerd

08 mei 2009

PAPENDRECHT - Sinds woensdag 6 mei kan er weer betaald worden bij alle betaalautomaten in parkeergarage De Meent. De schade die inbrekers in de nacht van 27 op 28 maart 2008 hebben aangebracht aan de binnenzijde van de betaalautomaten is hersteld. Door de inbraak en de daarbij aangebrachte vernieling van de apparatuur kon er de afgelopen periode maar bij één betaalautomaat het parkeergeld worden betaald. Dat veroorzaakte op drukke momenten helaas veel wachttijd. Dat is nu gelukkig voorbij. Excuses namens de gemaante Papendrecht voor de eventuele overlast die men heeft ondervonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.