Brand op zolder: hennepkwekerij ondekt

06 mei 2009
Brand op zolder: hennepkwekerij ondekt

PAPENDRECHT - De zolderverdieping van een woning aan de Wilgenhof is op 5 mei door nog onbekende oorzaak in brand geraakt. Niemand raakte gewond. Een buurvrouw ademde rook in en werd door ambulancepersoneel gecontroleerd. Zij kon na een korte tijd haar woning weer in.
Op de zolder werd een hennepkwekerij met 224 plantjes ontdekt. Deze werden met alle apparatuur nog dezelfde dag vernietigd. Kort na de brand kwam de bewoner, een 42-jarige man uit Papendrecht aanlopen. De politie was nog aanwezig en hield hem direct aan.Hij werd in verzekering gesteld.

Foto: Kees Andriesse

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.