VV Papendrecht speelt zich veilig in laatste thuiswedstrijd

04 mei 2009
VV Papendrecht speelt zich veilig in laatste thuiswedstrijd

PAPENDRECHT - VV Papendrecht heeft de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen om weten te zetten in een 1-0 overwinning. Op zondag 3 mei 2009 kwam RKSV Schijndel op bezoek op Sportpark Slobbengors. In een slechte wedstrijd scoorde Giovanni Klaverweide uit het niets de 1-0 na een vrije trap van Brian Vink. Giovanni mikte de bal van buiten de 16 in de verre hoek achter de keeper.
 
Schijndel kreeg 4 minuten voor tijd een unieke mogelijkheid om de stand gelijk te trekken. De toegekende strafschop werd door Kros gestopt. Papendrecht is eindelijk veilig en staat op de 7e plaats. Volgende week staat de uitwedstrijd bij DESK op het programma. In deze wedstrijd zullen er een aantal spelers ontbreken i.v.m schorsingen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.