Man aangehouden voor jarenlange mishandeling

29 april 2009

PAPENDRECHT - Maandagavond 27 april is een 30-jarige man in zijn woning in Papendrecht aangehouden voor mishandeling van zijn 27-jarige vrouw. De man zou zijn vrouw tijdens hun huwelijk vier jaar lang dagelijks hebben lichamelijk een geestelijk hebben mishandeld. De man is in zijn woning aan de Keizerskroon aangehouden, meegenomen naar het bureau en is in verzekering gesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.