Nieuwe dierenambulance

28 april 2009
Nieuwe dierenambulance

PAPENDRECHT - De oude dierenambulance van dierenbescherming Papendrect was al een poosje aan vervanging toe. Voor het mooie was de ambulance net iets te klein en hij begon toch wel aardig te rammelen hier en daar. En na twee schadegevalletjes was hij eigenlijk meer dan op. Bij Stichting Dierenlot is toen een vriendelijk verzoek gedaan voor een andere dierenambulance. Voor de dierenbescherming was de blijdschap enorm toen ze het verlossende telefoontje kregen: een dierenambulance van een jaar oud in bruikleen van Stichting Dierenlot. En het allermooiste is: de dierenambulance is uitgerust met de modernste snufjes en met alle spullen die maar nodig zijn om dieren te helpen.

Vrijdag 24 april was het zover. Bij garage Terlouw in Bergambacht werd de dierenambulance overhandigd aan onze coördinator van de dierenambulance, Angela Sakko. Vol trots nam zij de sleutels in ontvangst van de heer Cor Stout van de garage. Natuurlijk werden alle snufjes uitgebreid uitgelegd en kon de terugweg naar Papendrecht beginnen. Op naar heel wat veilige ritjes met een mooie nieuwe dierenambulance.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.