Taekwondo Vereniging Papendrecht is weer goed in de prijzen gevallen

27 april 2009
Taekwondo Vereniging Papendrecht is weer goed in de prijzen gevallen

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag 25 april heeft Taekwondo Vereniging Papendrecht deelgenomen aan het Open-West-Nederlandse Kampioenschap Sparring 2009 in Den Haag. Het toernooi werd bezocht door 36 teams uit heel Nederland. In totaal deden er 321 teakwondoka’s mee in alle categorieën, te weten pupillen, aspiranten, junioren en  senioren.

Taekwondo Vereniging Papendrecht werd vertegenwoordigd door Renaldo Ziel (Sen A -67kg), Kay Punt (Sen A -58), Mitchel Elwuar (Jun A -48kg), Jessica Stolk (Asp B -57kg) en Jelle Plomp (Asp B -40kg). Jessica ging al vroeg in de ochtend als eerste van start. Ze vocht een spannende partij, maar verloor deze op de Golden Point en werd derde. Jelle wist zijn eerste partij goed te winnen, maar veloor zijn tweede partij nipt met één punt verschil. Ook hij is hiermee derde geworden.

In de middag was het de beurt aan de junioren en senioren. Renaldo wist twee spannende partijen te winnen, maar raakte hierbij geblesseerd aan zijn knie. Hierdoor kon hij zijn finalepartij niet meer vechten en eindigde als tweede. Voor Kay was de wedstrijd helaas veel te snel afgelopen, doordat hij een verkeerde trap op zijn rechteroor kreeg en naar de EHBO moest. Ondanks dat werd hij toch derde. Als laatste was het de beurt aan Mitchel. Na twee spannende partijen behaalde hij in de finale een knappe tweede plaats.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.