Ewout van Lambaart clubkampioen licentie H

27 april 2009
Ewout van Lambaart clubkampioen licentie H

PAPENDRECHT - Vrijdagavond werd de eerste in de serie clubkampioenschappen van de TTV Papendrecht gespeeld. Zoals gebruikelijk doen de “best of the rest” de aftrap van het toernooi. De tafeltennissers met de licentie H dienden middels een zevenkamp te bepalen wie er met de bekers en met de titel naar huis gingen.

Veteraan Joop Smit werkt hard aan een goede competitierentree en in zijn trainingsaktiviteiten stond ook dit kampioenschap op zijn programma. Helaas diende Joop nog zijn meerdere te erkennen in zijn tegenstanders, ook in de slotpartij tegen Rien Brittijn die net als Joop nog geen overwinning boekte. Nu bleek Joop nog het onderspit te delven en daarmee als laatste te eindigen, Rien was blij met zijn 6e plaats. Met twee overwinningen op voorgenoemde spelers behaalde Erik Koele een verdienstelijke 5e plaats. Regerend clubkampioen bij de licenties H, Pascal van Hoek, kwam dit jaar met vier zeges niet verder dan een vierde plaats, mede door onderling resultaat (een nederlaag) op Nico van Meeteren die hierdoor met eveneens vier overwinningen de 3e plaats verdiende.

Na zes partijen was Hans Huisman nog ongeslagen en kende Ewout van Lambaart één verliespartij. De slotpartij tussen beiden ging dus direct om de kampioenstitel. De eerste game won Hans nog met 11-6, daarna nam Ewout het gedecideerd over met 9-11, 7-11 en 4-11 en is de titel 2009 voor Ewout van Lambaart.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.