Sprong van brug loopt met sisser af

27 april 2009
Sprong van brug loopt met sisser af

PAPENDRECHT - Zaterdagmiddag 25 april kreeg de politie een melding dat een man van de brug tussen Papendrecht en Dordrecht in het water zou zijn gesprongen. Een automobiliste die voor de brug had staan wachten tot deze weer dicht was, had de man zien springen en belde meteen de politie. Politie, brandweer en Rijkswaterstaat rukten hierop uit om een zoektocht te starten.

Met boten en duikers werd naar de man gezocht en tevens werd het vaarverkeer tijdelijk stil gelegd. Toen na ongeveer een half uur vanuit Rijkswaterstaat beelden beschikbaar kwamen van camera’s die onder de brug hingen, bleek dat de zoektocht kon worden gestaakt. Op de beelden was inderdaad te zien dat een man van de brug sprong. Echter, ook werd duidelijk dat de springer niet in het water belandde, maar op een platform voor onderhoud. Enkele minuten later was op de beelden te zien dat de man via een trap terug de brug op klom, zijn weg richting Papendrecht vervolgde.

Foto: Rob van der Woude

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.