PKC opent vernieuwd hoofdveld feestelijk

27 april 2009
PKC opent vernieuwd hoofdveld feestelijk

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag speelde PKC haar eerste officiële thuiswedstrijd op het vernieuwde hoofdveld. De afgelopen maanden zijn de onderhoudsgroep van de korfbalvereniging samen met de gemeente Papendrecht en aannemer Oranjewoud druk in de weer geweest om het hoofdveld een geheel nieuw aanzicht te geven.

Voor aanvang van de wedstrijd PKC – Blauw Wit vond de feestelijke opening van het ‘nieuwe’ kunstgrasveld plaats. De openingshandeling werd verricht door vertegenwoordigers van bovengenoemde betrokkenen, bijgestaan door de welpen en diverse F-ploegjes. Alle spelers van beide ploegen kwamen met twee gigantische ballonnenslingers het veld op waarna de voorzitter van PKC Martin Dekker het lint ertussen doorknipte. Dit was eindelijk het teken voor alle kinderen om hun groenwitte ballonnen de lucht in te laten gaan en zij hopen dat deze ver komen om zo een mooie prijs in de wacht te slepen.

Reacties op het veld waren erg positief en voorlopig kan PKC er weer wat jaren tegenaan!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.