Jeugdteam 3 4e kampioen TTV Papendrecht

27 april 2009

PAPENDRECHT - Zaterdagmiddag speelde in gymzaal De Kooy de Papendrechtse jeugd de laatste wedstrijd van de voorjaarscompetitie. De jeugdselectie, al een week lang kampioen in de 1e klasse, ontving hekkensluiter NTTC 1 uit Nieuwerkerk a/d IJssel en won, zoals het een kampioen betaamt, met dikke cijfers. Matthijs van Hoek en Maarten Lagendijk speelden beiden een hattrick, Matthijs Rietveld dubbelde met goed gevolg met zijn naamgenoot en in zijn persoonlijke duels liet hij een punt voor de eer aan de bezoekers.

Op de tweede tafel ontving middenmotor in de 2e klasse, Papendrecht 2, de onder zich ressorterende selectie van Top Spin uit Oud Alblas. De laatste competitiewedstrijden dient team 2 te spelen met invallers voor de geblesseerde Jamie de Waardt en dat komt het resultaat niet steeds ten goede. Ditmaal kregen Kevin Nugteren (2x) en Laurens Langeveld (1x) steun van 5e klasser Bas Hardenberg die heel verdienstelijk een punt toevoegde, maar niet kon voorkomen dat er een 4-6 nederlaag werd geleden, de nederlaag was meer te wijten aan het verloren dubbel van Laurens en Kevin.

Op de derde speeltafel werd de spannendste wedstrijd gespeeld. Papendrecht 3 diende nog 6 punten te veroveren om de titel in de 3e klasse te behalen, tegenstander was de rode lantaarndrager Alexandria 2 uit Rotterdam. In tegenstelling tot de voorlaatste wedstrijd was Max Kornet nu wel de zenuwen de baas en won, net als Lieron Viveen, al zijn partijen. Jeremy van de Graaff moest eenmaal het onderspit delven, maar won samen met Lieron ook het dubbel. Na deze dikke 9-1 winst bekroont ook Papendrecht 3 een mooi seizoen met het kampioenschap.

De spelers van de jeugdselectie en van jeugdteam 3 worden tijdens het clubkampioenschap voor de jeugd op 9 mei a.s. uitgebreid in de bloemen gezet.

Meer nieuws op www.ttvpapendrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.