Actie 2000-meter-zwemmen bij zwembad de Hooght

27 april 2009

PAPENDRECHT - Bij zwembad de Hooght kan iedereen meedoen met de actie 2000-meter-zwemmen. De actie loopt van april tot en met september 2009. Deelnemers kunnen leuke prijzen winnen. Zo is er aan het einde van iedere maand een trekking uit de kaarten die op dat moment binnen zijn bij het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ en doen alle ingezonden kaarten uiteindelijk mee aan de trekking van de hoofdprijs op 30 september 2009. Voor de deelnemers zijn vier hoofdprijzen beschikbaar: een cheque van € 450,-.

Hoe werkt het?
Het 2000-meter-zwemmen  is banenzwemmen met een extra dimensie. Per keer zwemt een deelnemer 250 of 500 meter. De gezwommen afstand wordt afgetekend op een kaart, waarop plaats is voor maximaal 2000 meter. Is de kaart vol, dan wordt deze naar het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ, het branche-instituut voor de zwembaden, gezonden. Deelnemers kunnen zo vaak ze willen aan een nieuwe kaart beginnen. Elke deelnemer bepaalt zelf de periode dat hij/zij meedoet en hoe vaak (bijvoorbeeld één week 4 dagen of één keer per week gedurende de actieperiode).

Jaarlijks wordt door enthousiaste deelnemers meer dan 125.000 kilometer in het water afgelegd tijdens de actie 2000-meter-zwemmen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.