Drugs

27 april 2009

PAPENDRECHT - Twee jongens van 17 jaar uit Sliedrecht en Papendrecht zijn door de politie aangehouden omdat ze drugs in bezit hadden. Dit gebeurde op maandagochtend 27 april 2009 omstreeks 00.20 uur nabij de skatebaan aan de Lange Tiendweg. Politieagenten zagen de twee en besloten een controle te houden. Er werd een rugzak aangetroffen met daarin een aantal gebruikerseenheden weed, een aantal lege gripzakjes en een aantal basepijpen. De twee verdachten zijn meegenomen naar het politiebureau en ingesloten. De politie onderzoekt of er sprake is van drugshandel.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.