Aanhouding in zaak inbraak juwelier

24 april 2009

PAPENDRECHT - Op vrijdagmorgen 24 april heeft de politie een 19-jarige man uit Den Haag aangehouden wegens betrokkenheid bij een grote inbraak bij juwelier Smit aan de Meent.
In de nacht van maandag op dinsdag 23 december 2008 vernielden drie mannen rond 03.50 uur vitrineruiten waarna een grote buit aan sieraden werd meegenomen. De verdachten gingen er met een ‘big shopper’ tas via de Meentpassage vandoor richting Brederodelaan. De inbraak werd opgenomen door een camera waardoor de beelden op 3 februari 2009 in het programma Opsporing Verzocht konden worden getoond. Daarop kwamen enkele tips binnen met waardevolle informatie over de verdachten. Op basis hiervan en met gegevens uit het uitgebreide buurtonderzoek kon de 19-jarige  man vanmorgen worden aangehouden. De man is in verzekering gesteld. Het onderzoek wordt voortgezet en meer aanhoudingen worden verwacht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.