Brand in autogarage

22 april 2009
Brand in autogarage

PAPENDRECHT - In een autogarage aan de Kattestaart in Papendrecht brak in de nacht van dinsdag 21 op woensdag 22 april brand uit. De brandweer is uitgerukt en had de brand snel onder controle. Bij het autobedrijf is het kantoorgedeelte uitgebrand. Bij de ambulancepost die naast het bedrijf is, werd rookschade geconstateerd. De brand is vermoedelijk begonnen bij een acculader in het kantoor van de garage.


Foto: Kees Andriesse

Foto: Sjoerd de Vos

Foto’s door:  Rob van der Woude.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.