Park Noordhoekse Wiel vernieuwd

21 april 2009

PAPENDRECHT - De afgelopen weken is het park het Noordhoekse Wiel flink opgeknapt. De versleten asfaltpaden zijn vervangen door nieuwe betegelde paden en ook zijn er enkele nieuwe paden aangelegd. Ook zijn er meer zitbanken en vuilnisbakken zodat het park mooi schoon blijft.

De beschoeiing langs de waterkanten van de sloten zijn vervangen door natuurvriendelijke oevers. Langs de parkrand bij het bedrijventererrein is een lange rij bomen geplant, zodat  deze gebouwen meer aan het zicht onttrokken worden. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de inrichting. Kortom: het park is prachtig geworden, dus neem gauw een kijkje!  


De nieuwe steiger

Het park heeft vele nieuwe banken en vuilnisbakken
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.