Ook jeugdselectie TTV Papendrecht kampioen

20 april 2009
Ook jeugdselectie TTV Papendrecht kampioen

PAPENDRECHT - Al tijdens de voorlaatste competitieronde is het -in navolging van de seniorenselectie- ook de jeugdselectie van de TTV Papendrecht gelukt om het seizoen met een kampioenschap te bekronen. Zaterdag speelde Papendrecht 1 in Ridderkerk de directe confrontatie met concurrent HBM Taveri 1 en opnieuw lukte het om zich niet van tafel te laten spelen. Matthijs van Hoek speelde zijn 4e seizoenshattrick en samen met Matthijs Rietveld, die 2 overwinningen op zijn naam schreef, werd ook het dubbel voor de 9e opeenvolgende maal succesvol afgesloten. Wellicht onder de druk van de spanning diende Maarten Lagendijk zijn tegenstander driemaal te laten feliciteren, maar met de 4-6 uitslag waren de belangrijkste felicitaties uiteindelijk toch voor Papendrecht 1. Met het kampioenschap in de 1e klasse promoveert Papendrecht 1 volgend seizoen naar de Promotieklasse. Op de foto wordt Matthijs Rietveld geflankeerd door Maarten Lagendijk (links) en Matthijs van Hoek.

Papendrecht 3 deed zaterdagmiddag thuis in De Kooy goede zaken door de koploper in de derde klasse C, Tavernie 3, met 6-4 te verslaan. Man of the match was Max Kornet die 3 zeges op zijn naam mocht schrijven. Lieron Viveen (2x) en Jeremy v.d. Graaff (1x) lieten het dubbel aan de bezoekers uit Nieuwland die nog wel koploper blijven met 57 punten uit 9 wedstrijden. Omdat Papendrecht 3 nog een inhaalwedstrijd tegoed heeft blijft er uitzicht op een kampioenschap.
Voor Papendrecht 5 kan de vorige alinea geheel averechts geschreven worden. Dit team ontving zaterdagmiddag de koploper in de 5e klasse D, TTC-Gorkum 3, maar legde de bezoekers geen duimbreed in de weg. Bas Hardenberg en Fleur Kornet bleven geheel met lege handen, ook in het dubbel dat beiden speelden. Alleen Eduard Burger wist de Papendrechtse eer te redden met een persoonlijke zege. Na de 1-9 nederlaag waren het de Papendrechters die de bezoekers uit Gorkum moesten complimenteren met het behaalde kampioenschap.

A.s. zaterdag spelen de jeugdteams de laatste competitiewedstrijd van het lenteseizoen
Meer nieuws op www.ttvpapendrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.