Pupillen AV Passaat gesponsord door Opmeer Isolatie

14 april 2009
Pupillen AV Passaat gesponsord door Opmeer Isolatie

PAPENDRECHT - Bij de start van het atletiekbaanseizoen heeft Opmeer Isolatie ervoor gekozen de talentvolle jeugd van AV Passaat te sponseren, d.m.v. een trainingspak en tas.

Dat er talent zit bij AV Passaat was afgelopen zaterdag 11 april weer eens duidelijk tijdens eerste wedstrijd van de pupillencompetitie.

In een zeer sterk deelnemersveld waren er weer veel plaatsen in de top 3.
Bij de meisjes mini heerste Amber Fritse op alle onderdelen en was Yasmine van der Linden een goede tweede. Bij de jongens mini was Duane van Dijkhuizen de beste vooral door zijn snelle sprint.  Indruk maakt Jordi Schmid bij de jongens C met 4 X een PR.  Hij bracht zelfs zijn verspringrecord maar liefst 27 cm. verder, naar 3.26 m!
Op de 600 m werd ,ook met een nieuw PR (2:13:34 min), Arne van de Linde tweede. Bij de meisjes B was Gabrielle Opmeer (dochter van de sponsor) overweldigend. De meerkamp sloot zij  af met een gedeelde eerste plaats en won de 1000m (4:00:40 min) met overmacht.
Bij de jongens B 1000 meter werd na een stevige eindsprint Tijmen Verstraten alsnog tweede .
Verder eindigden bij de pupillen A  Mitchell Fritse, Diego Groeneveld, Lotte Hagestein, Sam Kraaijeveld , Robert ten Hulzen en Maurits van Halderen  ook  allemaal in de top 3 bij de meerkamp of de 1000 meter.

Het is duidelijk ! Het zit wel goed met het talent bij AV Passaat.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.