Paastraining met de jeugd

14 april 2009
Paastraining met de jeugd

PAPENDRECHT - Op woensdag 8 april is er door de trainers een heuse paastraining gegeven. Vooraf aan de paastraining hebben de kinderen in de kantine van AV Passaat een hapje gegeten. Rond 5 uur kwamen alle kinderen binnen, in totaal waren er 86 kinderen. Een overweldigend aantal waar de jeugdcommissie bijzonder trots op kan zijn. De meeste kinderen begonnen keurig de AV Passaat kleurplaat in te kleuren voordat er werd gegeten.

De boterhammen, knakworstjes en eieren vonden gretig aftrek bij alle hongerige AV Passaat atleten. Na het eten werd er gedanst en gezongen met de paashaas. Het enthousiasme van alle kinderen en de trainers was geweldig! Natuurlijk waren ze wel aanwezig bij een atletiekvereniging waardoor er ook flink gesport moest worden. De kinderen hebben zich fanatiek gestort op onder andere touwtrekken met de paashaas en paashaas + kip tikkertje. Alle AV passaat atleten kunnen terug kijken op een bijzonder geslaagde middag.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.