Werkzaamheden aan de N3

10 april 2009

PAPENDRECHT - Vanwege asfalteerwerkzaamheden en het aanbrengen van detectielussen wordt de afrit 20 ‘Randweg Dordrecht / N3’ op de A16 links (Breda richting Rotterdam) van woensdag 15 april 2009 op donderdag 16 april 2009, tussen 21.00 uur en 5.00 uur, tijdelijk afgesloten. Het verkeer richting 's-Gravendeel / Papendrecht wordt omgeleid via af- en toerit 21 ‘Dordrecht-Centrum’ (volg route B).
 
Vanwege werkzaamheden aan het wegdek wordt van zaterdag 18 april op zondag 19 april tussen 21.00 en 8.00 uur gewerkt aan de N3 tussen Dordrecht en Papendrecht. Hierdoor zal de N3 afgesloten zijn voor alle verkeer in de richting Papendrecht tussen toerit Dordrecht-Centrum (“de Staart”) en de afrit Papendrecht. De afrit Dordrecht-Centrum (‘de Staart’) blijft wel open voor verkeer, evenals de toerit Papendrecht richting A15.  Een omleiding wordt ter plaatse aangegeven op gele borden (volg route P via A15 en A16).

Bijzonderheden:
Vervoerders van gevaarlijke stoffen dienen via alternatieve routes hun weg te vervolgen.  Bus- en hulpdiensten kunnen met gepaste snelheid door het werkvak. Chauffeurs dienen wel rekening te houden met een iets langere reistijd door het draaien b ij de rotonde Alblas (N214) i.v.m. de afgesloten afrit Papendrecht. Bij slechte weersomstandigheden kan het werk worden uitgesteld.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.