Zakkenrolster na maand toch nog aangehouden

07 april 2009

PAPENDRECHT - Een 26-jarige dievegge uit Gorinchem is op maandagmiddag 6 april, een maand na een diefstal in een speelgoedwinkel in het Piazza Centrum, opnieuw herkend door één van de medewerkers van de zaak, waarna de verdachte kon worden aangehouden.

De politie kreeg van de medewerkster een melding dat de vrouw zich opnieuw ophield in het winkelcentrum. De verdachte zou in de speelgoedwinkel op 7 maart een portemonnee hebben gestolen van een ouder echtpaar. Zij deden daarvan aangifte. Op de camerabeelden in de winkel werd de diefstal vastgelegd waarna ze door de politie werden veiliggesteld. De medewerkster van de winkel herkende de vrouw voor 100% op de beelden. Op basis van het signalement konden één van de surveillerende agenten de vrouw op Schepenenstraat aanhouden. Zij werd ingesloten en naar het politiebureau gebracht. De politie onderzoekt de zaak.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.