Rijden zonder geldig rijbewijs

06 april 2009

PAPENDRECHT -  Een 22-jarige automobilist uit Papendrecht is op 3 april op de Weteringsingel aangehouden. Hij vroeg om de aandacht van agenten, want hij reed met de muziek in zijn auto keihard aan, droeg geen gordel, gaf geen richting en zijn auto had aan de voorzijde geen kentekenplaat. Hij kreeg zijn aandacht in de vorm van een aanhouding, want zijn rijbewijs bleek sinds 1 april 2009 ongeldig te zijn verklaard. Na verhoor mocht de man, lopend, naar huis.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.