Business Evenement 'Teambuilding & Golf' in Toscane een groot succes

04 april 2009
Business Evenement 'Teambuilding & Golf' in Toscane een groot succes

PAPENDRECHT - Van 27 t/m 30 maart 2009 heeft in Legoli di Peccoli in het Italiaanse Toscane een door het Papendrechtse ProSecretary en KeuzeOpleidingsinstituut georganiseerde, business evenement Teambuilding & Golf plaatsgevonden. Een groep ondernemers heeft, naast genieten van het goede leven in Italië, een aantal teambuildingssessies met diverse oefeningen gedaan.

Daarnaast vond op de golfbaan van Tirrenia onderleiding van de maestro (pro) een golfclinic plaats. De deelnemers waren zo enthousiast dat deze clinic zeker zal leiden tot nieuwe golfers. Het weekeinde was een groot succes, de enige spelbreker was het regenachtige weer. 

ProSecretary en KeuzeOpleidingsinstituut organiseren dit zakelijke evenement Teambuilding & Golf in Toscane in nabije toekomst zeker weer. Houd u daarbij de website www.prosecretary.nl in de gaten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.