Opening baanseizoen bij Passaat

30 maart 2009
Opening baanseizoen bij Passaat

PAPENDRECHT - Papendrecht 28 maart 2009,
Met het ongekend hoge aantal van 400 atleten komend van ruim 30 verenigingen is het buitenseizoen atletiek van start gegaan op de baan van AV Passaat. Ondanks de grote deelnama wisten de Passaat atleten vele podiumplaatsen  te behalen. Ook bij Passaat was het koningsnummer de 100 meter sprint voor senioren. Drie atleten van Passaat Edwin van Eersel, Jeroen Janssen en Frank Everaarts wisten de finale te bereiken. Frank wist deze wedstrijd in 11.59 seconden winnend af te sluiten.
Bij de pupillen C haalden Duane van Dijkhuizen en Jordi Schmid de eerste plaats op in de meerkamp.Bij de meisjes waren Bridget Janssen en Amber Fritse de sterkste. Bridget viel hierbij op met verspringen door over de 3 meter heen te gaan. Bovendien wist Amber ook de 600 meter te winnen. Bij de meisjes pupillen B was Gabrielle Opmeer de snelste op de 1000 meter met een tijd van 4 min11 sec. Mogelijk dat een tijd van onder de 4 minuten dit jaar nog haalbaar is.
Bij de meisjes junioren D wist Michelle van der Wens in een veld van ruim 40 atleten wederom een eerste plaats te behalen. Het verschil met de concurentie wist zij vooral te maken door haar 8,95 meter bij het kogelstoten en door als enige over de 4 meter te springen (4,03m).
Bij de junioren B wist het nieuwe kogeltalent Remco Goetheer met een stoot van 13.38 meter de eerste plaats te behalen. Bij de discus kwam hij een meter te kort (32,02m) en moest hij genoegen nemen met de tweede plaats.
Voor alle andere uitslagen en foto’s van deze wedstrijd verwijzen we u naar de site www.avpassaat.nl
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.