Buitenbad de Hooght niet voor 9 mei open

30 maart 2009

PAPENDRECHT - Tot aan de opening van het buitenbadseizoen op zaterdag 9 mei worden nog twee tijdelijke maatregelen aan zwembad De Hooght getroffen. Als gevolg daarvan kan het buitenbad (ook bij mooi weer) in ieder geval niet vóór 9 mei open gaan.

De chloor- en zoutzuurtanks worden vervangen door een zoutelektrolyse systeem en het ondergrondse buizenstelsel wordt vervangen door een ringleiding die in het wedstrijdbassin wordt aangebracht. Rond de ringleiding wordt een betonnen constructie aangebracht. Beide voorzieningen zijn milieutechnisch noodzakelijke maatregelen en kunnen niet worden uitgesteld tot de opening van het nieuwe sportcentrum.

De werkzaamheden zijn inmiddels van start gegaan en zijn volgens de huidige planning 9 mei afgerond, maar de uitvoering ervan is mede afhankelijk van de weersomstandigheden.

Voorverkoop zwemabonnementen
De voorverkoop van zwemabonnementen voor Zwembad De Hooght st art woensdag 1 april en duurt tot en met vrijdag 8 mei. Abonnementen kunnen worden gekocht aan de kassa van het zwembad, Lange Tiendweg 12, Papendrecht.

Openingstijden kassa voor aanschaf abonnementen (1 april tot en met 8 mei):

maandag 07.00 - 08.30 uur (vanaf 27 april tot 11.30 uur) en 19.00 - 21.00 uur
dinsdag 07.00 - 11.30 uur
woensdag 07.00 - 15.00 uur en 19.00 - 21.00 uur
donderdag 07.00 - 11.30 uur en 19.00 - 21.00 uur
vrijdag 07.00 - 08.30 uur (vanaf 27 april tot 11.30 uur) en zaterdag/zondag 10.00 - 11.30 uur

Het buitenbad van Zwembad de Hooght start in principe op zaterdag 9 mei en sluit op zondag 6 september 2009. De opening van het buitenbadseizoen is deze keer afhankelijk van het voltooien van werkzaamheden aan het zwembad. Door de werkzaamheden kan het buitenbad in ieder geval niet eerder dan 9 mei open gaan.

Inschrijfformulieren zijn te downloaden via www.papendrecht.nl/zwembad of af te halen bij de kassa van Zwembad De Hooght.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.