Politie houdt verdachten aan na woninginbraak

26 maart 2009

PAPENDRECHT - Na een woninginbraak aan de Boeieraak in Papendrecht in de nacht van dinsdag 24 maart op woensdag 24 maart heeft de politie twee verdachten  - een 25-jarige man uit Krimpen a/d IJssel en een 28-jarige man uit Tilburg – aan weten te houden in de Boomgaardstraat in diezelfde plaats.  De bewoners van het huis werden ’s nachts wakker van de inbrekers en constateerden dat hun auto en allerlei andere waardevolle spullen waren weggenomen.

De bewoner sloeg direct alarm bij de politie die meerdere surveillerende politieagenten inzette om de verdachten in de gestolen auto op de sporen. Met succes, want de verdachten werden getraceerd waarna ze na een achtervolging konden worden aangehouden. Beide verdachten zijn in verzekering gesteld. De gestolen auto en de overige gestolen spullen gaan retour naar de bewoners. Zij hebben aangifte gedaan. Beide heren werden tevens gezocht door de politie omdat zij elders in het land niet waren teruggekeerd van detentieverlof. 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.