Verdachte woninginbraak aangehouden

24 maart 2009

PAPENDRECHT - De politie heeft zondagmiddag 22 maart een 36-jarige man aangehouden die verdacht wordt van poging tot woninginbraak.

Op 31 december 2008 deden verdachten een poging om in te breken bij een woning aan de Zonnebloemstraat in Papendrecht. Er werd een groot buurtonderzoek gehouden waarna de politie, aan de hand van zeer waardevolle informatie van buurtbewoners, afgelopen zondag een verdachte kon aanhouden. Het onderzoek wordt voortgezet. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.