MADD 2009 brengt vele vrijwilligers op de been

23 maart 2009
MADD 2009 brengt vele vrijwilligers op de been

PAPENDRECHT - Op zaterdag 21 maart werd voor de vierde keer het vrijwilligersevenement MADD georganiseerd. Een paar honderd vrijwilligers hielpen een handje mee bij allerlei activiteiten die in Papendrecht werden georganiseerd. Zo werd er weer geholpen bij een scootmobieltocht, het verzorgen van tuinen, het knotten van wilgen en het bakken van pannenkoeken. Ook het Pontonnierskoor was weer present. 

Stichting Present intorduceerde zich met haar eerste actie. Het leslokaal van het Nederlandse Rode Kruis afdeling Papendrecht aan de Duivenstraat werd goed onder handen genomen.

In Jeugdcentrum Interval werd een Lentefeest georganiseerd. Zo kon men kennis maken met de Scouting, meedoen aan een muziekworkshop, knutselen, schminken, knuffelen met een paar dieren van de kinderboerderij en er was een springkussen. Het was mede door het aangename lentezonnetje een geslaagde dag en de organisatie kan nu al plannen gaan maken voor de lustrumeditie volgend  jaar! 

 Foto's: Kees Andriesse

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.