Winkeldievegges aangehouden

18 maart 2009

PAPENDRECHT - Twee vrouwen van 27 en 39 jaar uit Zwijndrecht zijn aangehouden wegens winkeldiefstal. Dit gebeurde op dinsdagmiddag 17 maart 2009 in een winkel op de Meentpassage. De vrouwen hadden een tas uit een winkel gestolen en waren daarna met een auto weggereden. 

Doordat politieageten een goed signalement kregen werd even later in de middag de twee vrouwen op de Burgemeester Keijzerweg aangehouden. In de auto troffen de agenten meerdere tassen, sieraden, parfums  en kledingstukken  aan die van diefstal afkomstig waren. De vrouwen zijn ingesloten  en in verzekering gesteld. De politie heeft de zaak in onderzoek en maakt proces-verbaal op.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.