Jessica Stolk knalt nu in Duitsland

16 maart 2009
Jessica Stolk knalt nu in Duitsland

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag 14 maart is Jessica Stolk uit Hendrik Ido Ambacht met haar trainer Rakesh Gajadhar van Taekwondo Vereniging Papendrecht naar Bedü Pokal in Duitsland geweest. Dit Duitse toernooi voor aspiranten, junioren en senioren vond plaats in Velbert. Het toernooi werd druk bezocht door ruim 400 deelnemers uit 4 verschillende landen. Een mooi oefentoernooi voor Jessica op internationaal niveau.

Jessica nam deel aan de categorie aspiranten B – 55 kg waarin zij vocht tegen voornamelijk Duitse tegenstanders. Jessica mocht direct starten in de halve finale welke zij met een mooie 4-1 voorsprong won. Hiermee plaatste zij zichzelf in de finale. Na een mooi gevecht met een hoofdtreffer voor Jessica won zij ook deze partij en ging zij er met het goud vandoor. Na Engeland wint Jessica Stolk nu ook in Duitsland een knappe eerste plaats.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.