PKC geeft “oude” sponsor kleding aan FC Manneka uit Liberia

16 maart 2009
PKC geeft “oude” sponsor kleding aan FC Manneka uit Liberia

PAPENDRECHT - Aan het einde van het seizoen 2007-2008 vond bij PKC/LukassenBoer een wisseling van de wacht plaats op het gebied van de hoofdsponsor. Na afloop van de Nationale Korfbaldag op 21 juni 2008 maakte Cafe Bar uit Gorinchem plaats voor Lukassen & Boer uit Papendrecht.

De kleding die door de eerste selectie van PKC/LukassenBoer niet meer kon worden gedragen is in overleg met Cafe Bar geschonken aan FC Manneka uit Liberia. Dit is een voetbalclub die is opgericht door Anneke de Kok en Mambu Quoi . Anneke is geboren in Papendrecht en in 2003 via een hulp organisatie in Liberia is gekomen en hier haar huidige man Mambu Quoi heeft ontmoet. In haar jeugd heeft Anneke bij PKC gekorfbald.

Anneke en Mambu hebben samen de FC Manneka opgericht. De spelers van FC Manneka zijn reuze trots op hun nieuwe trainingspakken.

Tijdens een bezoek van Anneke en Mambu heeft Mambu namens FC Manneke een foto aan het bestuur van PKC/LukassenBoer overhandigd en persoonlijk zijn dank uitgesproken.

Voor meer informatie over FC Manneka kunt u terecht op www.manneka.org.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.