Nieuwe hoofdsponsor voor Excelsior

16 maart 2009
Nieuwe hoofdsponsor voor Excelsior

PAPENDRECHT - Per 1 maart is aannemingsbedrijf J.A. de Heer de nieuwe hoofdsponsor van Excelsior Papendrecht. Op donderdag 12 maart, tijdens de wekelijkse repetitieavond van het Groot Orkest van de muziekvereniging Excelsior, werd het contract ondertekend door directeur Joan de Heer en Wim Versteeg, voorzitter van Excelsior.

Excelsior is blij met deze nieuwe hoofdsponsor. Ongeveer 10 jaar geleden startte Joan de Heer zijn bedrijf op. Inmiddels is het bedrijf niet meer weg te denken uit Papendrecht. De klanten weten het bedrijf, gevestigd aan het Westeind 83 heel gemakkelijk te vinden. Het team van aannemingsbedrijf de Heer levert professioneel kwaliteitswerk, geheel afgestemd op de wensen van de klant. De snelle groei van het bedrijf leverde onlangs nog een nominatie op voor de titel van het beste groeibedrijf. Voor deze prestigieuze prijs hadden maar liefst 127 bedrijven ingeschreven. De organisator Port4Growth nomineerde drie van de ingeschreven bedrijven voor de High Growth Awards, dat zegt genoeg van de kwaliteit van het bedrijf.

Het streven naar kwaliteit bindt beide partners. Excelsior timmert al langere tijd behoorlijk aan de weg. De werkelijke liefhebbers van goede fanfaremuziek bezoeken alle concerten van Excelsior, het is altijd genieten. Excelsior heeft veel waardering voor het feit dat een bedrijf zich op dit moment bindt aan een vereniging. Dat getuigt van een positieve instelling en een goed gevoel voor maatschappelijk ondernemen.

Excelsior en Aannemingsbedrijf J.A. de Heer, u vindt ze in Papendrecht. Op beide kunt u rekenen! Meer informatie is te vinden op www.excelsiorpapendrecht.nl en op www.jadeheer.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.